Xerrada dels Mossos d’Esquadra sobre internet segura

Ja sabem que fan els nostres fills en internet? 😮 Tenim molts dubtes. Amb qui parlen quan juguen a videojocs on line? Els vigila cap estrany per la webcam? Quan agafen el nostre mòbil, poden comprar jocs o serveis que ens constaran un dineral? A quina edat comencen a buscar continguts per adults? A quina edat comencen a compartir amb els amics i amigues fotos seves amb poca roba (o sense)? 😮 😮 😮 I si comparteixen per les xarxes socials continguts inadequats i el mòbil està al meu nom, quina responsabilitat tinc jo? 😮 Segur que tots tenim moltes preguntes com aquestes. Dimecres dia 25, 17.00 h, els Mossos d’Esquadra ens parlaran de tot això. Aprofiteu!! No us quedeu amb el dubte!!

No cal espantar-se, però tampoc no podem romandre cecs i sords davant les coses que passen al nostre costat. Internet ens obre una finestra al món, té un munt d’avantatges i possibilitats, però també existeixen riscos. No hem de viure amb por, però ens hem d’informar, hem de conèixer els problemes que ens podem trobar i la manera d’actuar.

Els Mossos d’Esquadra, com qualsevol altra policia, tenen els seus especialistes en la lluita contra el cibercrim, en saben molt, les han vist de tots els colors i ens poden ajudar a evitar problemes. Segur que serà molt interessant. 🙂 Us hi esperem!!!

Sé el primero en comentar en «Xerrada dels Mossos d’Esquadra sobre internet segura»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.