llenties
MENÚ: MENÚ DE TARDOR-HIVERN CURS 2022-2023

 

 

 

 

Sopars recomanats

L’AMPA gestiona íntegrament el servei de menjador, incloent-hi la contractació del personal que hi treballa, l’adquisició i manteniment dels equips i estris de la cuina i la compra diària dels aliments, així podem obtenir un menú de molt bona qualitat a un preu ajustat.

Un equip de quatre cuineres amb molta experiència elabora cada matí el menjar amb productes frescos del mateix dia. Dotze monitores atenen a la canalla dins i fora del menjador. Aquí podeu veure un dia qualsevol al menjador, o podeu veure també aquell dia que el nostre menjador va sortir a la tele. O podeu revisar informació sobre el menjador que anem publicant a la web.

Oferim un menú de temporada a base de productes de proximitat, elaborat per dietistes, per tal d’assegurar que sigui variat i equilibrat. Disposem també de menús específics per a nens que per diferents motius no puguin menjar el menú general. Igualment, s’ofereix un menú de règim (dieta tova) als nens que puntualment ho puguin necessitar.

El Departament de Sanitat controla tota l’activitat del menjador: la composició dels menús, les instal·lacions, els processos d’elaboració i els productes amb els que es fa el menjar (en aquesta entrada del blog hi teniu informació sobre tot això).

També oferim cursos de formació al personal de cuina per tal que puguin anar optimitzant i millorant tot el procés.

 

GENERALITAT

Guia per a menjadors escolars: L’alimentació saludable a l’etapa escolar (Departament de Salut) 

Acompanyar els àpats dels infants. Consells per a menjadors escolars i per a les famílies (Agència de Salut Pública de Catalunya)

LES RECEPTES DEL MENJADOR

Llenties a la cassola

Estofat de vedella

Mandonguilles de vedella