Xerrada de Gemma Filella

zwebDSC_0257Divendres passat, dia 21, Gemma Filella ens va parlar del paper de les emocions a l’educació dels fills. Una persona experta en el tema que ens va fer una xerrada molt interessant i molt amena. Apart d’aquestes, si voleu podeu veure més fotos. Vam aprendre que davant d’un estímul passen moltes coses al cervell abans no arribi a actuar la part que se n’ocupa del seny.

zwebDSC_0256No podem evitar enfadar-nos, de la mateixa manera que no podem evitar sentir fred, no són decisions que prenem de manera conscient, però sí que podem adonar-nos d’allò que ens està passant per a intentar reconduir la situació.

zwebDSC_0273Amb els nens, el primer de tot és ajudar-los a reconèixer les emocions, cosa que no sempre els hi resulta fàcil. De vegades es troben malament i no saben els motius. També és important mostrar empatia envers les seves emocions, encara que ens pugui semblar que el seu problema en realitat no és tan greu.

zwebDSC_0259Empatia amb els fills, però no fins al punt d’incomplir la nostra funció de posar límits. I potser aquest tema dels límits ben podria ser objecte d’una propera xerrada. Què us semblaria? 😉
zwebDSC_0264

Sé el primero en comentar en «Xerrada de Gemma Filella»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.