Una estona molt agradable amb Gregori Luri

luri1

Divendres va estar amb nosaltres Gregorio Luri que va fer una xerrada molt interessant  sobre la paternitat neurotitzada que vivim avui. Els seus coneixements afegeixen una mica de seny a l’angoixa que de vegades tots ens creem sobre la nostra activitat com a pares i mares.

No n’hi ha famílies perfectes ni pares perfectes, tots cometem els mateixos errors i ens equivoquem sovint. Hem d’acceptar-nos com a pares i mares imperfectes i no qüestionar-nos cadascuna de les nostres decisions.

Al cap i a la fi, tots superem amb èxit el test dels Simpson: «et consideres millor pare o mare que els Simpsons?» Si la teva resposta és afirmativa, significa que ho fas bé. Pensa que els Simpsons, tan desastrosos, mal que bé aconsegueixen criar tres nens. Si ho fan ells, no hi ha motiu perquè nosaltres no podem.

luri2

Vam passar una estona molt agradable, la sala es va quedar petita i sembla que tothom s’ha quedat amb ganes de més. En acabar la xerrada, Gregorio Luri ens va felicitar a tots pel grup de pares i mares que s’havia trobat, podem fer moltes coses, ens va dir.

Teniu idees o conferenciants per la propera? Ens agradaria molt rebre les vostres propostes. Intentarem que també sigui interessant per als pares 😉

Sé el primero en comentar en «Una estona molt agradable amb Gregori Luri»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.