Telèfon contra l’assetjament

telef_bullying

No hem de ser alarmistes, la immensa majoria dels nens van contents al cole i s’ho passen bé amb els companys, amb alguna picabaralla de tant en tant, com és normal. Però els casos d’assetjament escolar existeixen, no ho hem de negar. Per això, el Ministerio de Educación acaba de posar en marxa el telèfon contra l’assetjament (900018018). És gratuït, funciona les 24 hores del dia, cada dia de l’any i no deixa rastre a la factura.

El Ministerio té un equip de psicòlegs per a atendre directament les trucades així com un equip de suport format per treballadors socials, sociòlegs i juristes que intentaran buscar la millor solució en cada cas.

Al telèfon poden trucar els menors que se sentin víctimes d’assetjament o els seus familiars més directes, els companys, els docents o qualsevol altra persona que conegui el cas. Cal recordar que davant d’un cas d’assetjament, la inhibició d’aquells que ho coneixen és complicitat amb l’agressor, senzillament. Esperem no haver de fer servir mai aquest telèfon 🙁 , però si ens trobem amb un cas d’assetjament, no hem de dubtar, hem de buscar ajut. 😉

 

1 comentario en «Telèfon contra l’assetjament»

  1. silvia pociello grau | el 03/11/2016 a las 21:43 | Responder

    Molt bé !!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.