Ricard Sabaté, nou coordinador d’activitats

Benvolgudes famílies ,
Sóc en Ricard Sabaté i m’adreço a vosaltres com a nou coordinador de les activitats extraescolars de l’escola Joc de la Bola.

Com a presentació i de manera resumida us faig saber que fa uns anys vaig formar part de la Junta de l’AMPA i en concret de la comissió d’activitats, tasca en la que em vaig implicar amb voluntat i dedicació. També dir que professionalment sempre he estat vinculat amb el món de l’esport, i és quelcom que em gratifica i ho entenc com una vocació.

El motiu d’aquest escrit és també informar-vos que Xavier Casañé, fins ara coordinador,  ha hagut de deixar el càrrec per motius i interessos laborals externs. Tal i com he comentat amb anterioritat, a partir d’ara, jo mateix ocuparé el seu lloc.

L’actual comissió d’activitats de l’AMPA ha depositat en mi la confiança perquè realitzi aquesta tasca, motiu pel qual em sento agraït i amb moltes ganes i il·lusió de dur-la a terme. Desitjo estar a l’alçada de tots els èxits assolits per en Xavier i donar continuïtat a la seva bona tasca. L’objectiu plantejat és el de la millora contínua i donar prioritat al benestar dels vostres fills/es, entenent les activitats extraescolars com un marc educatiu, de valors i d’enriquiment.

Resto a la vostra plena disposició per qualsevol cosa que necessiteu.

Los viejos rockeros nunca mueren, afegim nosaltres 😉

1 comentario en «Ricard Sabaté, nou coordinador d’activitats»

  1. Very nice article, juyѕt what I neеded.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.