L’assemblea

web_asse_3

El passat dia 5 vam fer la nostra assemblea. Una bona estona en companyia d’amics, xerrant de les nostres coses. Els que no van venir s’ho van perdre 😉 . Vam repassar tot allò que hem fet el curs passat i tot allò que farem el curs actual: extraescolars, menjador, biblioteca, acollida matinal i de tarda, socialització de llibres o compra de material per l’escola. El curs passat l’hem tancat amb un petit superàvit, l’AMPA no busca tenir beneficis, però hem d’estalviar una mica per a poder reparar o substituir els equips de la cuina, que són molt cars. Després d’uns anys complicats ara sembla que hem aconseguit redreçar la situació. La caiguda d’usuaris del menjador que vam patir amb la crisi econòmica ens ha obligat a retallar despesa i augmentar les quotes progressivament, sempre sense tocar la qualitat del menjar, que és la marca de la casa i el nostre orgull. Podem presumir d’una relació qualitat-preu insuperable.

web_asse_2

L’assemblea va aprovar els comptes del curs passat i el pressupost i les quotes per l’actual, és inevitable una petita pujada en la quota del menjador. També va aprovar la renovació de càrrecs a la Junta que ja us detallarem.

web_asse_1

Moltes gràcies a tots els que vau assistir i per els que no van poder venir, restem a la vostra disposició per a fer tants aclariments com en necessiteu. L’AMPA som tots 🙂 🙂 🙂 .

Sé el primero en comentar en «L’assemblea»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.