L’AMPA ha comprat pales de pàdel per a l’escola

palapadel

L’AMPA ha comprat 30 pales de pàdel que faran anar els alumnes de 5è i 6è per a prendre contacte amb aquest esport a la classe de gimnàstica. Ja hem explicat aquí aquest sistema que tan bons resultats ens dóna. El pressupost anual de l’AMPA no es calcula al cèntim, lògicament s’ha de deixar un petit marge per a imprevistos.

Amb el que pugui sobrar d’aquest petit marge, cada any l’AMPA contribueix a cobrir alguna necessitat de l’Escola quan el seu pressupost no hi arriba. Ara, amb un esforç molt petit per part de les famílies hem contribuït a ampliar el material de gimnàstica, d’altres anys s’han comprat ordinadors o llibres, només a tall d’exemple.

D’aquesta manera, entre tots contribuïm a millorar l’Escola mica en mica. Cal remarcar que ara els nostres fills es beneficien de la despesa que al seu moment van fer les famílies que van passar per l’Escola abans que nosaltres.

Ja que parlem de pàdel, aprofitem per a recordar-vos que aquest dissabte dia 31, Pàdel Indoor Lleida ha organitzat una jornada de pàdel per a les escoles. Aquí podeu consultar la informació.

 

 

Sé el primero en comentar en «L’AMPA ha comprat pales de pàdel per a l’escola»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.