Fer esport millora el rendiment acadèmic

futbol

Ja ho sabem, que els nens facin esport és moooooolt pesat, cada tarda amunt i avall, fent de taxistes i els caps de setmana, què en dieu dels caps de setmana? A voltar, fent la ruta dels pavellons i els camps d’esport de tota la província. Tot plegat, avorridíssim. 🙁 🙁 🙁  Però sabeu què? Fer esport millora els resultats acadèmics en primària. Aquí teniu un document divulgatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona que ho explica molt bé, molt clar i molt breu. Els beneficis de fer esport són variats.

Els estudis científics demostren que la pràctica esportiva millora de l’autoestima, la confiança en un mateix, el desenvolupament social i el desenvolupament cognitiu. A més a més, redueix l’estrès, l’ansietat i la depressió. I, efectivament, s’ha observat que augmenta la memòria, l’aprenentatge i els resultats acadèmics. Un medicament meravellós! 🙂 .

Entre 2 i 5 hores d’esport a la setmana resulten mols beneficioses per als nens de primària. Això sí, també destaca l’estudi que han de dormir 10 horetes cada dia, han de fer cap al llit no més tard de les 10 del vespre, perquè si no, l’endemà no estaran en condicions òptimes per aprofitar a fons tot el dia. Esport i dormir és una recepta d’èxit! 😉

 

2 comentarios en «Fer esport millora el rendiment acadèmic»

  1. En general moltes gràcies per tots els escrits que envieu, són super interessats. !!!!!!!

    • ampajocdelabola | el 26/10/2016 a las 14:17 | Responder

      Gràcies a tu per seguir la web!!
      Si tens idees, suggeriments, o temes interessants, serà un plaer rebre’ls. Això és cosa de tots.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.