És molt important llegir en veu alta amb els fills

 Llegir en veu alta amb els nostres fills des de que són ben petits és una activitat que té infinites repercussions positives. Associacions de famílies, de mestres i de pediatres ho expliquen en aquest document. El cervell dels nens és molt plàstic, té una gran capacitat per a aprendre i això es pot aprofitar associant la lectura amb un moment de benestar i complicitat amb la mare o el pare.

Al nen li agrada, s’ho passa bé i augmenta el seu desig d’aprendre. Sense voler, aprèn paraules noves, comprèn més bé la història, relaciona els sons amb les lletres escrites i tot plegat fa que tingui un millor desenvolupament de les habilitats relacionades amb el llenguatge, la lectura i l’escriptura, la qual cosa serà fonamental per la resta de la seva vida. Desenvolupament afectiu i cognitiu van plegats.

Per nosaltres també és un moment màgic, el nostre fill ens escolta bocabadat, tenim una estoneta d’afecte i intimitat en mig de la nostra vida contrarellotge i ens ajuda a posar una mica de calma a casa.

Tot són avantatges! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Sé el primero en comentar en «És molt important llegir en veu alta amb els fills»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.