Els padrins que tenen cura dels nets viuen més

Les padrines, sobre tot elles, de vegades es queixen, «si fem vaga de cuidar nets, s’atura el país«, diuen. És cert, no ho hem de negar, la conciliació a moltes famílies depèn de la ajuda dels padrins, molt especialment de les padrines. Molts de nosaltres ho tendríem complicat per a mantenir la feina i cuidar la canalla sense aquest ajut. Vagi pel davant el nostre homenatge als padrins 🙂 🙂 🙂 🙂 . Però, d’acord amb un recent estudi científic, els padrins que passen més temps tenint cura dels seus nets tenen una esperança de vida sensiblement més elevada que aquells que no ho fan. No tenir contacte amb els nets escurça la vida 🙁 , diuen els investigadors.

També diuen els investigadors que això podria tenir a veure amb el passat evolutiu de l’espècie, quan la col·laboració dels padrins era fonamental per la supervivència del grup. Així, aquest comportament el portem gravat a dins des de fa milers d’anys.

Ara ja ho sabem, quan es queixin els padrins perquè els hi donem massa feina, els hi direm que ho fem per la seva salut 😉 😉 😉 . D’altra banda, és evident que als nets també els hi agrada el contacte amb els padrins, tothom guanya.

Sé el primero en comentar en «Els padrins que tenen cura dels nets viuen més»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.