Donem la benvinguda als més petits

Rebem una nova promoció i tornem a veure les mateixes escenes de comiats difícils entre els progenitors i la canalla que arriba per primer cop al cole. Aquells que tenim fills més grans ens ho mirem amb un posat com de superioritat, però fem memòria i siguem sincers. No us en recordeu quan el vostre fill plorava perquè us havíeu d’acomiadar i vosaltres intentàveu de fer veure que estàveu tranquils i contents? No us en recordeu quan passàveu tot el matí a la feina sense concentrar-vos en res, pensant tota l’estona en com estaria la filla que s’havia quedat plorant? No us en recordeu l’interrogatori que li fèieu a la sortida del cole per saber com havia anat tot?

Pares i mares de P3, encara que els més veterans fem un posat com de durs de peli de l’oest, sabem perfectament com us sentiu perquè nosaltres ja vam passar per això. I volem que sapigueu que des de l’AMPA fem tot allò que és al nostre abast perquè l’aterratge dels vostres fills en aquest nou món sigui el més suau possible. A l’hora del menjador tot ho fem pensant en la millor manera perquè estiguin bé, des del moment que els recollim a l’aula fins al moment que els tornem, passant pel dinar i la migdiada. Mireu que bé que s’ho passaven al menjador els nens de P3 del curs passat.

D’aquí a unes poques setmanes progenitors i criatures estareu més habituats al cole i tot anirà més fàcil i més tranquil. Nosaltres, mentre tant, farem tant com podrem perquè sigui així.

Sigueu benvinguts!

Sé el primero en comentar en «Donem la benvinguda als més petits»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.