Comencen les competicions esportives

Dissabte passat van començar els Jocs Esportius Escolars organitzats pel Consell Esportiu del Segrià. Els nostres esportistes han fet l’estrena amb força, l’equip de basquet mixt de la categoria aleví (5è i 6è) va guanyar el seu partit contra l’Arabell.

Aquesta setmana els prebenjamins (1r i 2n) que fan multiesports debuten amb un partit de bàsquet i els alevins jugaran la seva segona jornada.

jeec2

No podrem seguir en directe cada competició dels nostres alumnes, necessitem ajuda, per això fem una crida a esportistes, pares, mares, germans, padrins, monitors o encarregats de l’utillatge: per què no feu de periodistes esportius?

prensadeportiva

Si us agrada escriure, envieu-nos la vostra anàlisi freda i rigorosa, a  l’estil Joan Golobart  o una crònica marcadament literària a l’estil Juanma Trueba. Si us estimeu més la ràdio, ens podeu enviar un arxiu d’àudio, amb la vostra narració vibrant a l’estil Joaquim Maria Puyal o freda i distant a l’estil José Ángel de la Casa. O potser una entrevista als protagonistes en to íntim a l’estil José Ramón de la Morena. Tan se val, necessitem saber què fan els nostres esportistes.

Només us posem una condició, adjunteu a la vostra crònica una foto de l’esdeveniment (ha de ser una vista general en la que no es reconeguin clarament als protagonistes, hem d’anar amb compte amb la imatge dels menors d’edat).

Si us decidiu (i segur que ho fareu), envieu-nos la vostra crònica a webampajocdelabola@gmail.com

Sé el primero en comentar en «Comencen les competicions esportives»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.