Carnestoltes, aquest any… de peixos!!

La rua de carnaval s’atansa, preneu nota i reserveu la data a la vostra agenda: 25 de febrer. Com hem fet els darrers anys 🙂 🙂 🙂 , participarem amb la nostra Escola i acabarem la festa amb un sopar. En aquest document us deixem tota la informació. Per aquest any us proposem la disfressa de peixos de colors (també seran benvinguts pescadors i bussos). Ja hem parlat amb Teixits Balcells (Plaça Paeria, 6. 973241887), si hi aneu i dieu que sou del Joc de la Bola us donaran tot allò que necessiteu. Per tal de saber quants serem a la rua i al sopar, us deixem aquest formulari perquè  us apunteu abans del 22 de febrer.

Els dies 10 i 17 de febrer (divendres) quedarem després del cole per a fer les disfresses, per si algú no es veu amb cor de fer-ho a casa o simplement li agrada treballar amb bona companyia 😉 .

Recordeu, en aquest document hi teniu tots els detalls i en cas de dubtes o comentaris podeu escriure a carnavaljocdelabola@gmail.com. Us deixem un parell de fotos d’anys anteriors perquè us comenceu a animar, mireu que bé que s’ho va passar tothom. Al nostre àlbum podeu trobar moltes més fotos (fotos 2015, fotos 2016) 😮 😉

Sé el primero en comentar en «Carnestoltes, aquest any… de peixos!!»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.