BONES VACANCES!

verano

Deixeu-nos començar amb un parell de tòpics. Sembla que va ser ahir que vam començar un nou curs i ja l’hem acabat. Que ràpid que es fa gran la canalla! Però en aquest temps hem fet unes quantes coses, potser més de les que ens pensem sinó esforcem una mica la memòria. Fem un petit repàs de l’activitat portada a terme durant aquest curs per l’AMPA (es a dir totes les famílies de l’Escola).

Com cada any, hem donat milers i milers de menjars i hem fet milers d’hores d’activitats extraescolars. S’ha continuat amb el futbol de pares i la gimnàstica de mares, ampliada amb el zumba, hem continuat amb les sessions del grup de debat Àgora, hem fet conferències i xerrades, vam anar a la rua de carnaval i vam aconseguir que ens tanquessin els murs del bosquet. Fa poc que hem acabat el curs amb les cloendes de les activitats extraescolars i la festa final de curs.

Finalment, durant aquest curs hem posat l’AMPA al món digital i de les xarxes socials amb la pàgina web, facebook, twitter i youtube. L’objectiu es millorar la informació i augmentar les relacions entre tots nosaltres, perquè no sempre ens podem trobar a la porta de l’escola.

Des de la Junta de l’AMPA volem aprofitar per a agrair a totes les famílies la seva col·laboració i per a insistir una vegada més en que estem oberts a les vostres iniciatives i encantats de rebre-les.

No seria just acomiadar el curs sense agrair la feina dels mestres de l’Escola que, amb el seu esforç personal, supleixen la manca de recursos i les carències que la situació econòmica ha comportat els darrers anys.

BONES VACANCES A TOTHOM!!

 

One thought on “BONES VACANCES!

  1. xavi Reply

    No t’oblidis de les reparacions dels jocs infantils i del material escolar comprat (com les raquetes de padel).
    També del taller de primers auxilis i de menjar per a cel·liacs.
    Adeu i bon estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.