Assemblea anual de l’AMPA

webDSC_0063Dijous passat, dia 8, vam celebrar l’assemblea anual de l’AMPA. Com podeu veure a les fotos, no hem tingut molt d’èxit en la convocatòria. Potser recordareu que l’any passat vam anunciar que sortejaríem un pernil i vam aconseguir arribar als cinquanta assistents, però ara la web se’ns ha espatllat just aquests dies i no hem pogut promocionar l’assemblea com calia, amb el resultat que veieu, una trentena de persones que van abandonar la comoditat del sofà per a interessar-se per l’estat de la qüestió. Quin balanç fem des de la Junta del curs passat? Amb alguns problemes, però tot funciona correctament.

Al menjador donem uns 300 dinars cada dia, amb una qualitat molt bona i un preu encara millor, fem un munt d’activitats extraescolars i oferim serveis a l’Escola, com ara el personal de biblioteca (un altre dia tornarem a recordar en aquesta web tot el que es fa des de l’AMPA).

Quins problemes tenim? La situació econòmica general ha fet que els nostres ingressos hagin patit una davallada important els darrers cinc anys, degut sobre tot a la baixada en el nombre d’usuaris del menjador. Aquest servei té una important càrrega de despesa fixa (instal·lacions i personal) que fa que l’estalvi en la compra del menjar no compensi la caiguda d’usuaris. La feina d’aquests darrers anys ha estat intentar reduir la despesa al nivell dels ingressos.

A la vista de les dades anuals, semblaria que els ingressos ja s’han estabilitzat i no han de caure més, per la qual cosa s’ha de lluitar per a estabilitzar també la despesa, objectiu que tenim gairebé assolit.
webDSC_0064
webDSC_0065
webDSC_0066

2 comentarios en «Assemblea anual de l’AMPA»

  1. Estem investigant, que es preparin els hackers!

  2. Potser els sabotejadors del web volien evitar el cost de la rifa… aquí teniu un cas CSI.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.