Apunta’t al CARNAVAL del Joc de la Bola!

Com cada any participarem a la Rua de Carnaval de Lleida i, aquest any, serà el dissabte 2 de Març. Com sempre, hem buscat una disfressa divertida i fàcil de fer i, com ja deus haver endevinat, aquest anirem… de PIZZA !!

Hem pensat que la porció de pizza potser és més adequada pels nens i, la pizza sencera, pels adults. De tota manera, hem fet plantilles per adult tant de porció com de pizza sencera i, a més a més, també hi ha l’opció de caixa de pizza o «pizzero», si algú ho prefereix. Per altra banda, hi ha plantilles d’alguns ingredients per personalitzar-la, però ja sabem que el que compta és passar-ho bé, així que tot són facilitats!

Cal recordar que, com cada any, cada persona que assisteixi a la rua haurà de contribuir amb 1€ de voluntat degut a diverses despeses que assumeix l’AMPA.

I per acabar d’arrodonir la festa… anem a SOPAR! El lloc proposat és el Restaurant del Club Tennis Urgell, amb els següents preus:

  • Menú d’adult de 18€.
  • Menú de nen/a de 11€.

Ambdós menús consistiran en un pica-pica de primer, un plat de segon i postres. Si algú té algun tipus d’al·lèrgia i/o intolerància, ho haureu de comunicar amb el formulari d’inscripció, al qual podeu accedir clicant aquí, o al següent enllaç:

https://goo.gl/forms/dAKaqvfyNxKUuilY2

L’últim dia per apuntar-s’hi és el 24 de Febrer i, en cas d’anul·lació, s’haurà d’avisar amb 48 hores d’antelació per tal de recuperar l’import del sopar (condicions del restaurant).

Us hi esperem a totes i tots… serà una gran festa, sens dubte!

Sé el primero en comentar en «Apunta’t al CARNAVAL del Joc de la Bola!»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.