Teatre solidari amb la Baldufa a l’Escorxador

baldufa2

El Bisbat de Lleida promou la iniciativa de convertir un ala de l’antic Seminari Diocesà (c/ Maragall, 5) en habitatges socials per a famílies desnonades o en risc d’exclusió social. El proper diumenge, la companyia La Baldufa representarà de forma solidària l’obra El Príncep Feliç, d’Oscar Wilde a l’auditori Enric Granados. El preu de les entrades serà d’1 € més l’aportació voluntària que els espectadors vulguin fer. La recaptació es destinarà íntegrament al projecte d’habitatges socials.

Fa poc més d’un any, el Bisbat de Lleida va engegar el projecte, que es concretarà en 19 habitatges i en el que col·laboren més de 40 persones de forma voluntària participant en cinc comissions. La comissió tècnica s’encarrega del projecte arquitectònic, la jurídica se centra en crear una fundació, la social defineix els criteris de selecció de les famílies, l’econòmica busca la captació de fons i la comunicativa fa la difusió.

seminari2Ja s’han realitzat diferents sessions de portes obertes per a donar a conèixer el projecte, amb la participació de unes 450 persones. Aquells que no puguin assistir a la representació de teatre però vulguin col·laborar, poden fer un donatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.