S’atansa el Carnestoltes

carnaTal i com hem fet els últims anys, us proposem participar a la Rua del proper 14 de febrer. Per aquest any hem buscat una disfressa divertida i fàcil de fer que tingui relació amb el tema que treballen aquest any a la nostra escola “LA LLUM”. El resultat és el que veieu en les fotografies. Us hi apunteu?

Material que necessitem
Només heu de comprar la roba de color groc i la perruca, la roba grisa us la donarem nosaltres el dia que quedem per fer les disfresses a l’escola.

Roba groga
Hem comptat que amb 0,90 cm de roba es pot per fer 3 bombetes d’adults perquè la roba té 1,50 d’ample. Necessitem una bombeta per davant i una altra per darrera. Pels nens més petits amb 0,50 cm de llargada n’hi ha prou i per als mitjans 0,70 cm.

Podeu comprar la roba a:

  • KT HiBET KILOTELA, Prat de la Riba, 80 25004 Lleida (Abans era LANAS ALZAMORA), telf. 973229742
  • TEIXITS BALCELLS, Pl. Paeria, 6, telf. 973241887, ja hem parlat amb ells, quan hi aneu feu-los saber que sou del Joc de la Bola, ja saben les mides.

La perruca groga la podeu comprar on vulgueu. Ha de ser de color groc canari. A la botiga CORTE SOL, al Passeig de Ronda la trobareu a 2,90 € i al JAC Bisbe Martin Ruano, a 2,95 €.

Aniria molt bé que la roba d’abric i pantalons que portem sota la disfressa, sigui el més fosca possible i a sobre posar-nos la disfressa , si no teniu res fosc us podeu posar una bossa d’escombraries negra.

Proposta de dies per fer la disfressa a l’escola: divendres dia 30 de gener i divendres dia 6 de febrer, a les 16.45h a la Sala de Professors. Heu de portar la roba groga, tisores, un retolador negre gruixut per pintar els filaments de la bombeta i plastidecors d’un color fort per marcar la roba. Nosaltres portarem les plantilles. També aniria bé que si podeu portéssiu una grapadora.

Per tal de poder comprar la roba grisa, i material per decorar el carro que ens serveix per posar l’aparell de música, us demanem que ens feu arribar 2 € per persona.

Sobre el confetti!! Com cada any confiem que cadascú porti el que pugui…( altres anys el confetti era paper passat per la trituradora de papers!!!!!). Si després de comprar tot el material ens sobra diners, en comprarem un parell de sacs.

I per qui vulgui, després de la RUA, podem anar TOTS JUNTS A SOPAR. El lloc encara està per decidir ja que estem esperant propostes i preus!!! ( màxim per nens 10 euros i per a adults 20 euros ). Hem de confirmar així la gent que vindrà a la Rua i la gent que vindrà també a sopar!!!!!!

Per més informació:

Us hi esperem !!! RECORDEU CONFIRMAR!!!!! JA SIGUI AL CARNESTOLTES, AL SOPAR O BÉ A LES 2 COSES!!!!

APUNTEU-VOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.