Relleu a la coordinació de les activitats extraescolars

Carta de Ricard Sabaté


Benvolguts/des,

Després de gairebé dos anys desenvolupant tasques i responsabilitats com a  coordinador d’activitats extraescolars de l’escola Joc de la Bola, ha arribat el moment de dir adéu. Vaig assumir amb il·lusió aquest repte amb l’objectiu d’augmentar el nombre d’activitats que s’oferien però, sobretot,  amb l’afany que els/les nostres nens/es participessin activament i formessin part d’aquest projecte tan engrescador i bonic. Després de tot aquest temps que puc afirmar que, entre tots, ho hem aconseguit.

Només em queda agrair a tota la gent que ha fet possible que la meva tasca fos tant agradable i gratificant.

Per acabar, m’agradaria dedicar un parell de línies a les mares i pares de tots els nens/es que tenim voltant, corrent, jugant i rient per casa i a l’escola. Seguiu educant-los perquè siguin bones persones, educades, treballadores, responsables, empàtiques, sociables, generoses.. però, sobretot, felices.

M’enduc records inoblidables. Moltes gràcies.

Amb tota l’estima,

Ricard Sabaté

 

 

Carta de Xavier Mena

Benvolguts/des,

El meu nom és Xavier Mena Hoekendijk i amb aquest escrit vull presentar-me com a nou coordinador d’activitats extraescolars tant als membres de l’AMPA, al professorat, la junta directiva com als pares i mares de l’Escola del Joc de la Bola.

Com a llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport amb experiència en el món de la coordinació de campus de lleure i esportius, emprenc aquesta aventura amb moltíssima il·lusió i ganes de, com a mínim, mantenir el nivell ofert fins ara pel Ricard Sabaté i aportar la meva visió i experiència personal per tal de que tot surti el millor possible.

El pilar fonamental del projecte serà la tramesa de valors als nens/es: El respecte als companys/es, el sentit de la responsabilitat, l’esforç, la companyonia, l’empatia o el treball en equip són alguns dels valors que s’inculcaran a les activitats que, de ben segur, els ajudaran a créixer i formar-se com a persones.

Així doncs i per tal de resoldre tots els dubtes i/o aclariments que us puguin anar sorgint, em tindreu a la vostra disposició de dilluns a divendres de 12:30h – 14:30h i de 16:30h – 17:30h a l’escola.

Per acabar, donar les gràcies a les persones que han confiat en mi al donar-me aquesta responsabilitat i dir-los-hi que estic segur que entre tots/es farem que aquesta experiència sigui exitosa i profitosa per a tothom.

Atentament,
Xavier Mena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.