Projecte de Dinamització del migdia

Els nens/es de Primària (Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior) que fan ús del servei de menjador a partir de la setmana vinent participaran al Projecte de Dinamització del temps de migdia que es durà a terme per l’AMPA.

Els monitors/es del menjador, que són els que estan tot el temps de migdia amb els nens/es, realitzaran diferents activitats entre les quals dos dies a la setmana realitzaran manualitats i tasques que estan incloses al projecte. Hem fet un calendari per tal de distribuir les activitats i tasques de manera que tots hi puguin participar intentant adaptar aquestes a l’edat dels nens/es.

Es seguirà aplicant el programa establert a principi de curs a causa de la pandèmia de la COVID-19 , com ja sabeu, un monitor per classe i espai. Estan una setmana a cada espai seguint el calendari que es va presentar.

Les manualitats es realitzaran amb material reciclat, per aquest motiu us anirem enviant comunicats del material que han de portar els nens per realitzar-les (botelles, taps, etc).

El projecte està enfocat a treballar amb els nens/es la zona de l’hort, la zona exterior de la biblioteca i les zones de jardineres de l’entrada a l’escola. L’objectiu d’aquest és treballar amb els nens una mica l’horticultura, les plantes i donar-los la possibilitat de posar el seu granet de sorra per fer més seva l’escola.

Us anirem mostrant les tasques que fan via e-mail, whatsapp, etc. Esperem que us agradi aquesta iniciativa.
Gràcies per la vostra col·laboració

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.