Manifest en defensa del nostre menjador

Avui hem fet una gran cassolada a la porta de l’Escola en defensa del nostre menjador. El Departament d’Ensenyament prepara un decret de menjadors que, si finalment s’aprova tal i com es presenta ara, suposarà el final dels menjadors gestionats per les AMPA que passaran a mans de grans companyies de càtering. Tots sabem que significa un menjador gestionat per una empresa de càtering: menys qualitat de la matèria primera (un dels grans orgulls del nostre menjador), menys producte local, menys monitors, pitjors condicions de treball i salaris més baixos per a monitores i cuineres, més dificultats per als alumnes amb necessitats especials i manca total de flexibilitat amb les famílies que passen dificultats econòmiques. I tot això, evidentment, amb una pujada de preu del servei.

A l’AMPA del Joc de la Bola som partidaris d’aquella màxima: si alguna cosa funciona, no la toquis! El nostre menjadors, com tants altres, és un model d’èxit al llarg de molts anys, fem servir matèria primera de gran qualitat, oferim un menú equilibrat, tenim més monitores de les que demana la llei i aconseguim fer-ho tot plegat per un preu molt atractiu. A sobre, la gestió directa del menjador per part de pares i mares provoca una gran implicació de totes les famílies amb el servei, amb l’AMPA i amb l’escola en general. Al Joc de la Bola no hi ha dubte, el menjador és la joia de la corona i tos n’estem molt orgullosos.

Només demanem que ens deixin fer les coses com les hem fet fins ara, tot oferint un servei de qualitat que compta amb el recolzament de tota la comunitat escolar i que mai no ha tingut cap problema mínimament destacable. Quin problema hi ha en que continuem així? Quina necessitat hi ha de donar el menjador a una gran empresa?

Aquí teniu el manifest de la Plataforma Menjadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.