Lliçons de ciutadania

police-girl

Avui dijous a la tarda, després del cole, una dona ha entrat al bosquet acompanyada del seu gos que ha deixat a la gespa un regalet procedent de l’interior del seu cos. Ha volgut la casualitat que uns nens de tercer que jugaven allà hagin presenciat espantats l’escena i moguts pel seu esperit ciutadà han cridat l’atenció de la dona, tot explicant-li que allò no es podia fer allà, en un recinte que pertany a un centre educatiu. La resposta de la dona no ha estat molt educada: i a mi què?

Però al cap d’uns minuts ha marxat amb el gos, voldríem pensar que incòmoda pels comentaris dels nens. Voldríem pensar també, que la propera vegada s’ho repensarà dues vegades abans de repetir l’operació, no sigui que hi hagi algun infant policia a l’aguait.

Avui els nens de tercer ens han donat una lliçó de ciutadania. Prenem nota.

7 thoughts on “Lliçons de ciutadania

 1. Álvaro Reply

  Bé, de moment, si tots fem com han fet aquests nens, si més no es reduirà el problema.

 2. Toni Reply

  Totalment dacord amb la Maricel, no només són els excrements, hi moltes més coses, però en aquest país sembla que fins que no esn passa una de grossa ningú fa aquelles coses que un cop a passat el fet semblen del tot obvies…

 3. Maricel Oliva Reply

  A mi no m’agrada que el bosquet sigui un espai obert a tothom i l’endemà hi vagin els nostres fills a jugar, quan es fa fosc dins el bosquet, que és un espai fosc, hi ha tot tipus de gent. Que es trobin excrements de gos és només una de les possibilitats, pot haver-hi vindres i altres tipus de deixalles que em fan bastanta més por. Crec que hauríem de fer algun pensament respecte a aquest tema.

 4. Marta Veciana Tormo Reply

  El mateix ens va passar a nosaltres el diumenge al matí, eren les 10 del matí, veníem de passejar i creuàvem el parc pel camí que passa per la reixa que tanca el recinte del pati … haig de dir que anàvem amb Bruce el nostre gos, lligat …
  En passar vam veure el mateix quadre que els nens, li demanem amablement a la senyora que lligués al gos i que era un recinte que servia de pati del col·legi …. millor no us explico com va contestar. Jo vaig cridar a la guàrdia Urbana.
  Començo a pensar que haurem de demanar a l’Ajuntament que volem tancar el recinte

 5. Toni Reply

  L’altre dia parlavem amb uns pares sobre que es podia fer amb els excrements dels gossos al pati. La meva proposta va ser que un grup de nens de l’escola acompanyés a la propietaria o propietari del gos fins a casa cantant alguna canço que deixés en evidència l’actitud incívica de la persona. M’ha fet molta gràcia veure que a passat quelcom semblant.
  Per desgràcia, sembla que les persones no en tenim prou amb llegir uns cartells on posa clarament que els gossos no passin al pati dels nens, necessitem algu a cosa més… Quina pena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.