La nostra AMPA és gran

empresas4

Si l’AMPA de l’Escola Joc de la Bola fóssim una empresa, seríem de les més grans de Lleida. De vegades remenar per les bases de dades dóna sorpreses. L’any 2013 el 98% de les empreses de la província de Lleida tenien menys de vint treballadors, quantitat que superem amb escreix (només heu de pensar en personal de cuina, monitores de menjador o monitors d’activitats). Som més grans que el 98% de les empreses de la província.

Potser no us heu parat a pensar, però malgrat no ser una empresa, sinó una associació sense ànim de lucre, ens hem de barallar igualment amb els mateixos problemes que la majoria d’empresaris: nòmines, IRPF, Seguretat Social, gestió de personal (altes, baixes, assignació i compliment de tasques i horaris), bancs, deutes de l’Administració, impagats, proveïdors (qualitats, preus, pagaments), comptabilitat, control pressupostari, inspeccions o clients.

I tot això gestionat per pares i mares que de forma voluntària s’ofereixen per a assumir aquestes responsabilitats, robant temps a la família i al seu oci, amb el convenciment de que l’esforç contribueix a fer una millor escola per als nostres fills. En realitat, una altra manera de voluntariat, si ho penseu bé.

No parlem dels actuals membres de la Junta en concret, només faltaria, sinó que destaquem la feina de tants pares i mares que, dins de la Junta o no, al llarg del temps han contribuït perquè que tot funcioni. I parlem també d’aquells que contribuiran en el futur, perquè molts dels que llegiu això i encara no us heu animat, tard o d’hora donareu un cop de mà. O és que l’escola dels vostres fills no s’ho val? 😉

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.