Inici de les activitats extraescolars del curs 2018-2019

DILLUNS COMENCEM!

Benvolgudes famílies,

Des d’avui mateix està penjat al plafó de l’AMPA (situat al vestíbul) i a la nostra web, els llistats amb els horaris i les activitats extraescolars que farem aquest proper curs 2018-2019.

Les activitats començaran dilluns dia 1 d’Octubre. Cal que comproveu, també, si l’activitat que vàreu apuntar al vostre fill /a es fa i en quin horari. El motiu de que activitats triades per alguns/es de vosaltres no apareguin és la falta d’alumnes inscrits.

En cas que vulgueu apuntar-vos a una altra activitat, o fer algun canvi donat els horaris definitius que han resultat, us demanem que ens ho feu saber, en la major brevetat, dirigint-vos per correu electrònic a l’adreça activitatsampajocbola@gmail.com o personalment en horari d’atenció del nostre coordinador de 12:30-14:30 i de 16:30-17:30 o al telèfon 973 281 092.

En el següent enllaç trobareu els horaris i activitats comentades, així com el lloc on es duran a terme:
Horaris Activitats 18-19

Atentament,

AMPA JOC DE LA BOLA

Per a qualsevol aclariment, opinió o suggeriment sobre l’activitat contacteu amb els nostres coordinadors, Ricard Sabaté i Xavier Mena, a la mateixa adreça electrònica, telèfon i horari comentats anteriorment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.