Horari d’activitats extraescolars

cloenda1Ja fa un parell de setmanes que les activitats extraescolars estan en marxa. Us fem arribar l’horari definitiu perquè el pugueu consultar en un moment de dubte. No us passa que hi ha dies que no us en recordeu ben bé si el gran surt més tard perquè fa futbol o cal agafar els patins per la petita? La web de l’AMPA està per ajudar-vos, aquí teniu l’horari d’activitats que podeu consultar tranquil·lament sempre que us convingui. Si un altre dia no trobeu aquesta notícia, aneu al menú de dalt, a l’apartat d’extraescolars o directament al de documents, allà ho tenim tot.

Com podeu comprovar a la graella, tenim una trentena d’activitats amb una oferta molt variada. Si a la vista d’això algú s’anima, sou a temps d’incorporar-vos. I si encara dubteu, podeu revisar les notícies que hem anant publicant sobre les activitats, potser això us ajuda.

Finalment, tot i que tornarem a insistir, recordeu que tenim activitats esportives per a pares i mares: futbol i pilates. Cal destacar que ja tenim un parell de mares futbolistes, però potser necessitaríem alguna més per a equilibrar el balanç. Quan al pilates, estem esperant el primer pare que s’animi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.