Gràcies per assistir a l’assemblea de l’AMPA

asamb4Dijous passat, dia 9, vam celebrar l’assemblea anual de l’AMPA amb una assistència molt més nombrosa que el curs passat. Si llavors no van passar de 20 els pares i mares que ens van acompanyar, aquest curs hem comptat amb uns cinquanta valents que van desafiar la pluja per a col·laborar a la millor gestió de l’AMPA. Sumant els membres de la Junta, gairebé 60 associats, tot un èxit. Pel que fa als acords, es van aprovar el balanç econòmic del curs passat, el pressupost per a l’actual i les noves quotes.

D’aquests tres punts cal destacar que el curs passat vam aconseguir tancar amb superàvit, després de dos cursos amb dèficit. Els darrers anys hem viscut un constant descens en el nombre de nens que fan ús del menjador, probablement a causa de la situació econòmica general. Això ha comportat un descens en els ingressos que ha obligat a controlar la despesa per tal d’equilibrar el pressupost. D’una banda hem comptat amb el compromís del nostre personal i d’altra s’ha treballat amb els proveïdors per abaratir el cost de la compra d’aliments sense renunciar a la qualitat, que sempre s’ha considerat irrenunciable a la nostra AMPA.

El pressupost previst per aquest curs contempla acabar també amb un petit superàvit, gràcies a que es continuarà amb la tasca de controlar la despesa. L’assemblea va aprovar una pujada de 2€ a la quota de menjador mentre que la resta de quotes no variaran.

Des de la Junta de l’AMPA volem agrair sincerament el vostre suport, amb el profund convenciment de que com més gran sigui la implicació de les famílies, millor i més profitosa serà l’estància dels nostres fills a l’Escola.

asamb1asamb2asamb5 asamb3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.