Extraescolars: “Porta un amic/ga”

Fer esport és bo i és divertit, com hem mostrat aquí amb moltes fotos. “Porta un amic/ga”, és una campanya de promoció de l’esport, que es durà a terme durant dos dies d’aquest mes de maig. Consistirà en que cada alumne jugador/a que ja estigui fent alguns dels esports que oferim en les nostres extraescolars, convidarà un amic/ga d’un altre curs, de la seva elecció, a participar en l’entrenament.

La finalitat d’aquesta campanya és la de promoure la participació dels alumnes de la nostra escola a les diferents activitats extraescolars de caràcter esportiu. Aquesta acció juntament amb d’altres, que s’han dut a terme durant l’any, van encarrilades a afavorir la promoció i instauració de l’esport com un hàbit imprescindible i saludable pel seu dia a dia.

Entenem que són molts els avantatges que comporta la pràctica d’un esport, tant a nivell de salut física com d’increment del benestar psicoemocional per als nens/es.

Per tot plegat, desitgem que campanyes com aquesta ajudin a donar a conèixer al nens/es quines possibilitats tenen dins la nostra escola, donant-los la oportunitat de provar-los de la mà dels seus propis companys, participants de la extraescolar durant l’any.

La Campanya “Porta un Amic/ga” es durà a terme entre els alumnes de tercer a sisè de primària (3r a 6è). Els esports que participen són els següents: voleibol, bàsquet, handbol i futbol sala.

En el cas que alguna família constatés que el seu fill/a volgués participar en la campanya i no hagués estat convidat per cap nen/a, ho pot explicar al monitor del joc, i ell/a mateix s’encarregarà d’organitzar-ho perquè hi pugui participar. Intentarem però, que els convidats no s’excedeixin en nombre, organitzant torns, en cas que sigui necessari.

Cada jugador/a assumirà la funció d’acompanyar, guiar, ensenyar i fer gaudir de l’esport al seu Amic/ga. El jugador es convertirà en el seu Tutor.

Per a més informació i qualsevol altre aclariment, us podeu posar en contacte amb el Coordinador d‘Activitats Extraescolars de la nostra escola, en Ricard Sabaté.

Esperem la màxim acollida i difusió per la vostra part.

AMPA. Comissió d’Activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.