Engeguen les activitats per a mares i pares!

Tan important és per a nosaltres implicar als nens/es en les activitats organitzades per l’escola com a les famílies d’aquests. És per això que aquest any seguim amb la iniciativa d’anys anteriors i engeguem altra vegada les activitats esportives per a mares, pares, tutores i tutors del centre, però amb algunes novetats.

Tal com rebreu via paper a través dels alumnes, enguany oferim les següents activitats:

 • Futbol: Partits de futbol per passar l’estona per a pares, mares i tutors, amb un enfocament totalment lúdic i sense monitor.
 • Zumba: Combinació de ball i exercicis aeròbics dirigida a mantenir el cos saludable i dotar-lo de major força i flexibilitat.
 • Pilates: Sistema d’entrenament físic i mental útil per mantenir l’equilibri entre cos i ment millorant l’estabilitat i la fermesa de la columna vertebral.
 • Entrenament funcional: Entrenament aeròbic dirigit a l’obtenció i millora de força a tot el cos, aplicat a moviments reals i diaris.

A més a més, en el cas de la Zumba i l’Entrenament funcional, disposarem de noves monitores especialistes en aquestes disciplines, totes dues cursant la llicenciatura de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Recordeu que teniu de data límit fins al dia 5 de Novembre per retornar el paper dipositant-lo a la bústia situada al vestíbul, al costat de secretaria, per tal que el dia 12 ja puguem començar-les!

*L’horari i el preu de les activitats el podreu trobar a la informació en paper entregada als alumnes.

*S’ha ampliat la data límit de retorn del paper d’inscripció al 5 de Novembre, així com la d’inici de les activitats, que començarien a partir del 12 de Novembre en comptes del 5, com figura a la primera informació rebuda.

2 thoughts on “Engeguen les activitats per a mares i pares!

 1. Marta Torras Reply

  Les modificacions de data d’inici de les activitats les hauríeu de comunicar d’una manera més efectiva, doncs és difícil que ens enterem per aquest mitjà i en un post passat de data. Podeu trucar, enviar mails,…

  • ampajocdelabola Post authorReply

   Hola Marta!
   Demanem disculpes per si la forma de comunicar-ho no ha estat la més efectiva. Ho hem fet adaptant-nos als esdeveniments, però apuntem les teves suggerències per a futures situacions.

   Atentament,
   La comissió d’activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.