Els padrins que tenen cura dels nets viuen més

Les padrines, sobre tot elles, de vegades es queixen, “si fem vaga de cuidar nets, s’atura el país“, diuen. És cert, no ho hem de negar, la conciliació a moltes famílies depèn de la ajuda dels padrins, molt especialment de les padrines. Molts de nosaltres ho tendríem complicat per a mantenir la feina i cuidar la canalla sense aquest ajut. Vagi pel davant el nostre homenatge als padrins 🙂 🙂 🙂 🙂 . Però, d’acord amb un recent estudi científic, els padrins que passen més temps tenint cura dels seus nets tenen una esperança de vida sensiblement més elevada que aquells que no ho fan. No tenir contacte amb els nets escurça la vida 🙁 , diuen els investigadors.

També diuen els investigadors que això podria tenir a veure amb el passat evolutiu de l’espècie, quan la col·laboració dels padrins era fonamental per la supervivència del grup. Així, aquest comportament el portem gravat a dins des de fa milers d’anys.

Ara ja ho sabem, quan es queixin els padrins perquè els hi donem massa feina, els hi direm que ho fem per la seva salut 😉 😉 😉 . D’altra banda, és evident que als nets també els hi agrada el contacte amb els padrins, tothom guanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.