El problema dels gossos al bosquet. Què hi faries?

perros

Són poquets els alumnes d’aquesta escola que no s’han embrutat alguna vegada amb excrements de gos mentre jugaven al bosquet. A banda de la pròpia incomoditat d’embrutar-se, es tracta d’un problema sanitari per les malalties que poden transmetre. Des de fa molt de temps, tant la direcció de l’escola com l’AMPA fan gestions davant de la Paeria contínuament, però els resultats demostren que no existeix voluntat política per acabar amb el problema. Després de tants anys, hem comprovat amb impotència que això ho hem de solucionar nosaltres.

Potser us heu adonat que hem penjat uns cartells al bosquet per informar als propietaris des gossos que potser no són del tot conscients de l’ús que fa l’escola d’aquest espai. Segurament n’hi haurà que continuaran amb la seva conducta incívica, però potser es redueix el problema. De moment ningú no ha arrancat cap cartell, la qual cosa és un bon símptoma.

Tu què hi faries? Tens alguna idea?

 

5 thoughts on “El problema dels gossos al bosquet. Què hi faries?

 1. silvia pociello grau Reply

  Doncs potser el millor seria que els nens no sortissin al bosquet…ara bé…penso que els amos dels gossos haurien de pensar més amb els nens i portar els seus animalets a un altre lloc… lluny del parc i del col.legi. Penso que molts dels que tenen gossos ( i no dic tots ) haurien de fer un examen sobre civisme…la majoria el suspendria!!!

 2. ampajocdelabola Post authorReply

  El problema està clar i les conseqüències també. Però l’experiència ens diu que no es tracta d’allò que hauria de fer la Paeria i no fa, sinó de què podem fer nosaltres. Algú té alguna idea brillant?

 3. Xavi Reply

  Jo aplicaria solucions molt dràstiques pel que fa als “animals” que permeten a les seves mascotes fer les seves necessitats al bosquet i que després no les recullen. És evident que falta educació, però mentre no s’eduquen cal insistir en l’aplicació de sancions econòmiques per part de la policia municipal. Fins hi tot potser amb vigilància de càmeres i amb posterior sancions als amos dels gossos.
  Una altra solució seria instal·lar un sistema per que els gossos no puguessin entrar a la zona del bosquet (no sé alguna tanca més hermètica o algun sistema d’ultrasons)

 4. silvia pociello grau Reply

  Jo he deixat d’ anar al parc amb la nena els diumenges al matí. Hi ha més gossos que nens! Es molt trist…i el comportament dels amos vergonyós i en alguns casos desafiant.. una llàstima!!!

 5. TMT Reply

  Jo tinc una solució, però lamentablement no la podem aplicar.
  Mentrestant, i amb rmolta paciència: reclamar més vigilància i sancions exemplars.
  I especialment feina de ciutadà cívic, explicant amb tota la calma del món al propietari d’un gos que “oblida” la caca de la seva mascota que allò és seu i que, per tant, ho revulli i faci el que cregui millor menys deixar-lo a terra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.