Comunicat sobre extraescolars (21/02/21)

Benvolgudes famílies:
Ens adrecem a vosaltres per tal de comunicar-vos que les activitats extraescolars seguiran sense poder-se realitzar. Tot i que el comunicat de Procicat del passat dia 19-02-21 deia que  s’obrien les activitats extraescolars ,a la següent publicació al DOGC de data 20-02-21 hem comprovat que no les podem iniciar.
Les noves restriccions indiquen que només es poden mantenir activitats extraescolars si aquestes es realitzen amb els grups estables de convivència de les activitats lectives. Com a novetat s’incorporen els grups de participants de diferents grups bombolla sempre que no superi els 6 alumnes participants.
Per tant, com nosaltres no tenim cap activitat extraescolar on es mantingui el grup estable de convivència de les activitats lectives i tampoc és possible fer grups de només 6 participants, ens veiem obligats a seguir amb les activitats extraescolars suspeses fins que no canviïn les restriccions. En quan la normativa ens ho permeti iniciarem les nostres activitats extraescolars pels nostres fills i filles amb tota seguretat i complint la  normativa vigent.
Gràcies per la vostra comprensió.
Comissió activitats Ampa Joc de la Bola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.