Assemblea de l’AMPA: donem premis als assistents

asamblea

Aquesta foto podria ser el resum de l’assistència que hi va haver a l’assemblea de l’AMPA de l’any passat: amb prou feines el 5 % dels nostres associats van decidir acompanyar-nos als membres de la junta. El dia 9 d’octubre us hem convocat a l’assemblea d’aquest curs i hem decidit fer un esforç per millorar aquesta dada tan fluixeta tot marcant-nos un objectiu: 40 persones (a banda de la junta, és clar), que vindria a ser aproximadament un modest 10 % del total dels associats. Com ho aconseguirem? Fàcil, donant premis en metàl·lic als assistents.

No cal recordar la importància dels temes que tractem. La gestió econòmica, posem per cas, és de vital importància per assegurar la viabilitat del nostre menjador i evitar que haguem de recórrer als serveis d’una empresa de càtering, com ja ha passat en alguna altra escola de Lleida. Tots hem d’aportar-hi el nostre petit granet de sorra perquè a tots ens interessa.

Ja ho sabem, costa sortir de casa en aquestes hores tan crítiques a les llars amb infants, però només demanem un petit esforç un cop a l’any. Assistint a l’assemblea no només donem suport als membres de la junta que dediquen moltes hores del seu temps lliure per a fer més agradable l’estància dels nostres fills a l’escola, sinó que amb les nostres aportacions podem millorar el funcionament de l’AMPA.

Quins premis donaríem? De fet, encara no hi ha res decidit, només idees. Per exemple, si el nombre total d’assistents no arribés a l’objectiu de 40, podríem premiar als que vinguessin retornant-los la quota de l’AMPA que van pagar al juny. S’accepten suggeriments 😉 .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.