Àgora: grup de reflexió obert a tothom

agora3ÀGORA: cada primer dimarts de mes, a les 20.30h al menjador de l’Escola (farem una mica de pa amb tomàquet, així tornarem sopats a casa). OBERT A TOTHOM.

Continuant la iniciativa engegada el curs passat, el proper dimarts dia 5 reprendrem l’activitat que vam anomenar Àgora (ἀγορά) espai de reflexió i debat per als membres de la comunitat educativa del Joc de la Bola.

Des de la voluntat d’intercanviar reflexions i experiències, les famílies sentim la necessitat de crear un espai de reflexió i intercanvi entre tots els membres de la comunitat educativa, per fer front de manera tranquil·la i dialogant als dubtes, angoixes i reptes que com a educadors/es vivim cada dia.

agora

El propi desenvolupament familiar comporta una sèrie de qüestionaments que cada família ha de poder d’abordar des de la seva singularitat, però els temps actuals, amb la dinàmica d’especial incertesa i precarietat, ens confronten com a ciutadans/es i comunitat educativa.
agora2Per això volem engegar un espai de reflexió que aculli aquestes inquietuds. Volem fomentar un espai que privilegiï la paraula, el debat i l’escolta atenta. No volem un espai de receptes, ni d’un saber que prevalgui per damunt dels altres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.